Een extra verkooppunt aan 14€ per dag

Bent u een detailhandelaar? In deze "kleine winkel" van nauwelijks 1,25 m2 op de grond kunt u uw producten 7 dagen per week, 24 uur per dag verkopen, zonder personeelskosten.

Een alles-in-één verdelersconcept

LeDistrib is gespecialiseerd in het ontwerpen en op de markt brengen van robuuste, veilige en weerbestendige verkoopautomaten voor buiten. 100% Franse machines met 5 jaar garantie.

Of u nu brood, bloemen, delicatessen, doe-het-zelfartikelen of vele andere artikelen wilt verkopen, wij kunnen u de automaat aanbieden die bij uw activiteit past.

Wij hebben vele jaren ervaring in het beheer van voedingsautomaten: van de installatie tot de levering van uw automaten.

Verhoog uw omzet en beheer uw voorraden

Eerste onmiskenbaar voordeel: onze verkoopautomaten zijn niet onderworpen aan het Covid Safe Ticket!

Of u nu koopt of huurt, LeDistrib biedt ongekende winstgevendheid. Het vergt geen onderhoud en verkoopt uw producten zonder uw loonlijst te verhogen.

LeDistrib laat u ook toe om uw onverkochte en promotionele artikelen te beheren.

De staat van de voorraden in uw verkoopautomaat en het aantal verkopen zijn in real time beschikbaar op uw computer, tablet of smartphone. Dankzij dit autonome beheer op afstand kunt u de rentabiliteit van uw machine snel optimaliseren.

Een netwerk van distributeurs is gemakkelijk op te zetten!

Ontdek onze diensten

LeDistrib biedt u kant-en-klare ondersteuning en een compleet dienstenpakket:

hand-with-money-gear

Aankoop- of huurformule

Onze dispensers zijn te koop of te huur.  Wij zoeken samen met u naar de optie die het beste bij uw situatie past: locatie zoeken, financiële berekening, rentabiliteitstabel, verzekering, enz.

pencil

Belettering & communicatie

Ons materieel kan worden aangepast aan uw activiteitensector en uw merkimago. Wij kunnen u helpen bij het creëren van uw communicatiemiddelen (website, sociale netwerken).

settings

Technische dienst van A tot Z

Wij zorgen voor de levering en de installatie van het apparaat (elektrische aansluiting...), de opleiding in het gebruik van het apparaat, de ondersteuning bij de herbevoorrading en de dienst na verkoop. Al onze machines hebben een garantie van 5 jaar.

euro-currency-symbol

Beveiligde betalingen

Wij bieden veilige betaaloplossingen om de koophandeling van uw klanten te vergemakkelijken. Het beheer van uw voorraden en verkopen is online en op afstand beschikbaar vanaf uw computer, tablet of smartphone.

Onze verkoopautomaten

LeDistrib biedt u verschillende soorten automaten aan: de klassiekers zoals LeDistrib Brood of LeDistrib Melk, maar ook automaten op maat, zowel qua functionaliteit als qua design. De meeste hebben een capaciteit van 40 tot 120 producten.

Nieuws

Een kleine winkel met minimalistische prijzen

Heb je interesse? Wilt u uw producten verkopen buiten de openingsuren van uw traditionele zaak? Uw omzet snel verhogen? En uw voorraadbeheer optimaliseren?

Vanaf 14€/dag

Rentabilité distributeur automatique

Wat onze klanten zeggen

Wilt u investeren?

Creëer snel een winstgevende verhuurportefeuille!

Distrib kan u assisteren bij het vinden van locaties en het vinden van kandidaat-huurders. Geïnteresseerd?

© 2021 Le Distrib. Digitalisé par BAC Agency