Onze verkoopautomaten

Onze distributeurs

Le Distrib biedt je verschillende soorten dispensers: klassiekers zoals Le Distrib Pain of Le Distrib Lait, maar ook dispensers op maat qua functionaliteit en design. De meeste hebben een capaciteit van 40 tot 120 producten.

plats

Dispenser voor restaurants

Met de Distrib kunnen gebruikers zelf professioneel bereide en verpakte gerechten kiezen en serveren.

De gerechten worden meestal in koelvakken geplaatst en op de juiste temperatuur gehouden tot ze worden gekozen en geserveerd.

Dispenser voor bloemisten

Er zijn ook verkoopautomaten voor bloemisten waarmee klanten kant-en-klare boeketten bloemen of bloemstukken kunnen kiezen en afhalen.

De boeketten worden in gekoelde compartimenten geplaatst om ze vers te houden tot ze door de klant worden geselecteerd en afgehaald.

fleurs
Le Distrib Fleurs
Fruits frais
Le Distrib Fruit et Légumes

Fruit- en groentedispenser

Hier kunnen klanten verse producten zoals appels, sinaasappels, tomaten, enz. selecteren en ophalen.

Fruit en groenten worden in koelvakken geplaatst om ze vers te houden tot ze door de klant worden geselecteerd en opgehaald.

Dispenser voor bakkers

Ze stellen klanten in staat om bakkerijproducten zoals stokbrood, croissants, pains au chocolat enz. te kiezen en op te halen.

De bakkerijproducten worden in verwarmde of gekoelde compartimenten geplaatst om op de juiste temperatuur te worden gehouden tot ze door de klant worden geselecteerd en opgehaald.

pain2copie
Le Distrib Pain
medicaments
LEDISTRIB PHARMA

Dispenser voor apotheken

Ze stellen klanten in staat om receptvrije geneesmiddelen te kiezen en op te halen. Deze automaten bevinden zich meestal in de buurt van apotheken en zijn toegankelijk buiten de openingstijden van de apotheek.

Afleverautomaten kunnen een praktische optie zijn voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen of in gebieden wonen waar geen toegankelijke apotheek is.

Dispenser voor winkels

Verkoopautomaten kunnen ook in veel andere soorten bedrijven worden gebruikt om klanten in staat te stellen zelfstandig producten te kiezen en op te halen.

Er zijn bijvoorbeeld verkoopautomaten voor toiletartikelen, huishoudelijke schoonmaakproducten, eerste levensbehoeften enzovoort.

menagers

Wilt u investeren?

Creëer snel een winstgevende verhuurportefeuille!

Distrib kan u assisteren bij het vinden van locaties en het vinden van kandidaat-huurders. Geïnteresseerd?

© 2021 Le Distrib. Digitalisé par BAC Agency